Sonsport Groepsles: Club-Power

Club Power is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op Club Power. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt. 
 
Er zijn vijf elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:


• Veilig en effectief trainen onder begeleiding
• Samen trainen wat motiverend werkt
• Een goede en enthousiaste coach
• Muziek die zorgt voor motivatie en fun
• Eenvoud en dus voor iedereen


Voor wie is Club Power:


Club Power is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met trainen. Club Power zal je blijven
motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Vrouwen en
mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van CLUB POWER.

De sfeer tijdens een Club Power les:


De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. Club Power is onderhoudend. Een bezoek aan je fitnessbedrijf wordt een heerlijk uitje met Club Power.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen – billen – rug – borst – armen (biceps, triceps) – schouders – buik. 

 

Wanneer:


Kijk voor ons actuele aanbod bij het lesrooster volwassenen.

Video

Intensiteit

Spierkracht
Vetverbranding
Conditie
Coördinatie